Biezpiens ir piena produktu veids, kas tiek gatavots no piena sasaldēšanas un iztukšošanas procesa. Tas ir pazīstams arī kā rūgušpiens vai tīrpiens dažās valstīs.
Biezpiens ir baltas krāsas, biezs un satur daudz olbaltumvielu. To izmanto gan kā atsevišķu produktu, gan kā sastāvdaļu dažādās ēdienreizēs, piemēram, kūkās, sierā, plācenēs, vai kā ietilpstošu salātu sastāvdaļu.
Biezpiens ir populārs gan kā sāļs, gan salds produkts un ir iecienīts daudzās kulinārijas tradīcijās visā pasaulē.
Šodien es vēlos dalīties ar jums savu ideālo biezpiena plāceņu recepti, ko esmu izstrādājis, pārbaudot un pilnveidojot dažādos variantos.
Šobrīd man nav citu recepšu, jo šī ir vienkārši perfekta – plāceņi cepas vienmērīgi, saglabā sulīgumu, un galvenais – tiem ir neparasta biezpiena garša, kas padara tos tik iecienītus. Es aicinu jums pamēģināt šo recepti, esmu pārliecināta, ka jums tas izdosies!
Lasi arī: Visu sagriezu un gatavs. Apbrīnojami garšīgi salāti 5 minūtēs
Sastāvdaļas:
500g biezpiena
1 ola;
1 ēdamkarote cukura;
2 – 3 ēdamkarotes mannas;
milti apviļāšanai.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Ar 2025. gada 1. novembri stāsies spēkā jauna CSDD prasība visām automašīnāmby Rinalds Bergmanis
- “Un tad pienāk tāds mirklis…”: primadonna Alla Pugačova atklāj, ko par viņu reiz pateicis Maestro Raimonds Paulsby Laura Andersone
- Kāpēc daži suņi skatās televizoru: noskaidrots, ko tas patiesībā nozīmē un kāpēc to nedara visiby Laura Andersone